donderdag 20 november 2014

TTT: Top 10 auteurs waarvan ik de meeste boeken heb

De eerste Top Ten Thursday van Three Cups of Fantasy!

Op de eerste plaats komt, met maar één boek meer dan de nummer twee, Charlaine Harris met 14 boeken. Ik had zelf eigenlijk niet beseft dat ik zoveel boeken van haar had, vooral omdat ik er volgens mij pas één heb gelezen. Oeps...

2. Ian Rankin met 13 boeken. Het eerste boek wat ik kocht van hem was in Aachen, waar het me vooral opviel om de kaft. Daarna bleef ik ze sparen wanneer ik er een zag liggen op het boekenfestijn, dus zo groeide mijn collectie al snel!

3. L.J. Smith met 12 boeken. Ja, wat kan ik zeggen? Ik ben een echte fan van 'The Vampire Diaries', dus er mogen geen boeken ontbreken! Niet dat ik alle boeken daarvan heb, ik mis er nog een paar. Maar mijn verjaardag komt eraan, dus misschien krijg ik dan nog een boek van L.J. Smith.

4. J.K. Rowling met 8 boeken. Tja, ik heb dan ook Harry Potter in het Nederlands en het laatste deel in het Engels, dan ben je al bij 8.

5. P.C. en Kristen Cast, 7 boeken, misschien 8. Ja, het klinkt raar, maar het eerste boek wat ik had was deel 1 van de serie, alleen dat kan ik al jaren niet meer vinden. Ik hoop dat het nog ergens ligt, anders ben ik wel sowieso van plan het opnieuw te kopen.

6. John Green met 6 boeken, ik was ze bijna vergeten doordat ik ze nog altijd niet allemaal heb gelezen, sommige zijn uitgeleend en ze allemaal op andere plekken liggen, maar ze horen sowieso in dit lijstje thuis!
7. Peter James met 5 boeken. Ik hou echt van de boeken van Peter James! Helaas heb ik er niet echt veel, maar zodra ik er een zie liggen bij het boekenfestijn moet ik hem hebben.

8. Op plek 8 tot en met 10 (of 12) staan eigenlijk Stephanie Meyer, Richelle Mead, Veronica Roth, James Dashner en J.R.R. Tolkien, allemaal met 4 boeken.


Van welke auteur hebben jullie de meeste boeken? 

2 opmerkingen:

  1. Rick Riordan staat bij mij op nummer 1 met 13 boeken en dat worden er nog veel meer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij mij is dat Janet Evanovich met 20 boeken. Ondertussen zijn er al 21 boeken in de Stephanie PLum-reeks, maar ik ben niet zeker of ik ze ga blijven kopen.

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2014 Three cups of Fantasy