About

Wij zijn drie meisjes die samen een blog zijn begonnen omdat we iets gemeen hadden: een liefde voor boeken! We hopen dat deze liefde op deze blog goed naar voren komt en dat we anderen ook enthousiast kunnen maken. Daarnaast vinden we schrijven in het algemeen ook heel leuk en we zullen daarom ook over andere uiteenlopende onderwerpen schrijven! Hieronder wat meer over ons.Hey allemaal!

Laat ik als eerste vermelden dat ik vind dat de informatie in een voorstelbericht meestal wat cliché vind. Het is echter wel wat persoonlijker om wat achtergrondinformatie te weten over iemand die een blog schrijft, dus hier komt het.


Ik ben Denise en ik ben zeventien jaar. Mijn hobby’s zijn lezen (heel verrassend gezien het hoofdonderwerp van onze blog), vooral YA en fantasy, ook schrijf ik graag. Wat nog meer? Oh, ik ben verslaafd aan series. Het is te veel informatie is om alle series op te noemen, dus noem ik er maar een paar van mijn lijstje. Ik kijk o.a. The Vampire Diaries, Pretty Little Liars, 2 Broke Girls, Once Upon A Time en How I Met Your Mother.


In september begin in de HBO-opleiding Leraar Basisonderwijs. En bijna vergeten te vertellen, ik zit op korfbal.


Nou, dit was het wel zo een beetje.
Hoi! Ik ben Quirine, ik ben achtien jaar oud en ik heb een lichtelijke obsessie: boeken. Ik kan uren praten over alles wat met boeken te maken heeft. Helaas heb ik een familie die alweer zuchtend en steunend een bankje gaat zoeken zodra ik een boekenwinkel in het vizier krijg, en ook mijn vriendinnen begrijpen de obsessie niet helemaal. Dat is met name de reden dat ik een boekenblog wilde beginnen. Ik doe momenteel een internationale communicatie- en mediastudie en ik hoop later mijn baan in iets media/journalistiek-gerelateerds te vinden, wat ik dan hopelijk ook mooi kan combineren met mijn hobby's: boeken, films, schrijven, en kleding.
Hey! Ik ben Renée en ben zestien jaar. Ik woon vlakbij Maastricht en hou ontzettend veel van lezen. Ik word dan ook helemaal vrolijk van een volle boekenkast. De boeken wat ik heb, lang leve het boekenfestijn en de Strand Book Store, zijn meestal Engels, maar ik heb ook enkele Nederlandse boeken. Ik lees voornamelijk young adult, misdaad en boeken die horen bij series wat ik kijk. Zoals bijvoorbeeld de series Pretty Little Liars en The Vampire Diaries. Voor de rest hou ik van fotografie, schrijven, winkelen en reizen. Ook hou ik van katten en slangen, maar mijn moeder is niet zo blij met mijn keuze voor dieren, wat waarschijnlijk ook de reden is dat ik geen huisdier heb.

0 reacties:

Een reactie posten

Copyright © 2014 Three cups of Fantasy